Hulpmiddelen

Wond -en compressiezorg

Iedere wond is anders en elke wondbehandeling is maatwerk. De juiste wondverzorgingsproducten zijn dan ook erg belangrijk. Bij wondmateriaal maken we onderscheid in producten die absorberen, een vochtig milieu creëren, reinigen of beschermen. Afhankelijk van het type wond en uw situatie biedt de Mijn Hulpmiddelenwinkel altijd het beste product voor uw wond.

De verpleegkundige of arts bij wie u onder behandeling komt, geeft u ook altijd voorlichting over de behandelwijze in uw specifieke situatie.

Worden mijn benodigdheden vergoed?

Uw benodigdheden worden vergoed vanuit de basisverzekering. U heeft een voorschrift nodig van uw (huis)arts, wondverpleegkundige of specialist.

De Mijn Hulpmiddelenwinkel heeft contractafspraken met een groot aantal zorgverzekeraars. Wat er precies wordt vergoed verschilt per zorgverzekeraar. Houd altijd rekening met het eigen risico.

De Mijn Hulpmiddelenwinkel heeft contractafspraken met de meeste zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij de kosten van de benodigde verbandmiddelen meteen bij uw zorgverzekeraar te declareren. U hoeft dus zelfs niets te declareren. Wel zo makkelijk!

Advies nodig?

Onze verpleegkundigen adviseren u graag over de hulpmiddelen.

Wij kunnen de hulpmiddelen leveren die het beste passen bij uw situatie en deze worden snel en discreet bij u thuisbezorgd.

085 04 83 209